Nu

de huidige inrichting

Duindigt neemt, ondanks de grote schade die het door bombardementen heeft opgelopen tijdens de Tweede Wereldoorlog, een belangrijke plaats in tussen Den Haag en Wassenaar. Veel van de oude landschapselementen zijn bewaard gebleven en het is de familie gelukt de oude structuren te handhaven.
De buitenplaats wordt begrensd door de Leidschestraatweg, de Waalsdorperlaan, de renbaan en aan de noordoostzijde door het landgoed van een andere tak van de familie, binnen de Landscheidingsweg.

De ingang is aan de zijde van de Waalsdorperlaan. De oprijlaan is in 1954 herplant met beuken en de toegang heeft een nieuw hek gekregen. Het hek is in 1953 gekocht bij een oude boerderij in Zuid-Holland en voorzien van stenen kolommen.
De beplanting van de beukenlaan gaat over in een eikenlaan van circa 30 meter lang, waarna de laanbeplanting wegvalt en men het huis bereikt.
De tuin voor de villa is eenvoudig gehouden. Er zijn een paar bloemenborders om het huis en veldesdoornhagen verdelen het voorplein en de omringende tuin.